Ontwerp & Evaluatie

Sluit je digitale werkomgeving aan bij hoe jullie werken? Op basis van onderzoek en ervaring co-ontwerpen wij de best passende werkervaring, inclusief werken op afstand. Dit begint met het evalueren van de bestaande bedrijfsprocessen, communicatiestromen, samenwerkingsvormen en verbindingen tussen mensen.

Technologie gaat over mensen

Een succesvol bedrijf runnen heeft niets te maken heeft met hoeveel uur medewerkers werken, maar met hoe ze dat doen. Dit gaat over een combinatie van technologie, apparaten, mensen en processen; de digitale werkomgeving.

Waar sta je nu?

Om een digitale werkomgeving te ontwerpen die echt werkt, kijken wij eerst naar mensen en dan naar technologie. Daarom willen we om te beginnen alles weten over jouw bedrijf en hoe medewerkers nu werken. Als we de huidige situatie hebben geëvalueerd, kunnen we beter begrijpen hoe de nieuwe digitale werkomgeving moet worden.

Pas als we de huidige situatie écht door hebben, kunnen we werken aan verbetering

Mark Tol Project & Change Manager bij NextNovate

Onze aanpak

De beste best-of-breed-clouddiensten zoals Google G Suite en Workplace by Facebook zijn een fantastisch ingrediënt voor een succesvolle digitale werkomgeving. Voor ons bij NextNovate zijn ze pas het startpunt. Klanten kiezen voor NextNovate omdat wij een volledige ervaring aanbieden, inclusief integratie- en verandertrajecten. Ons doel is om jouw bedrijfsresultaat te verbeteren door de digitale wendbaarheid, verbondenheid en innovatiekracht te boosten.

Thuiswerken: Op onze speciale webpagina zijn tips, tricks, gratis webinars en meer te vinden voor thuiswerkers.

Verder lezen?

Gerelateerde artikelen

Start het gesprek

Waar staat jouw organisatie?

Laten we beginnen met een kennismaking. Laat je mail achter en we nemen contact met je op.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Online vanwege COVID-19
Bart Zuidgeest CEO